De orthodontist en Texel

Wij hebben al meer dan 30 jaar een zeer goede samenwerking met de tandartsen op Texel. Vaak verwijzen zij hun patiënten voor een orthodontische behandeling naar onze praktijk in Den Helder.

Neem een kijkje in de praktijk

 

Geen orthodontist op Texel

Wij werken in onze praktijk met 2 orthodontisten, Bert en Marije Jongsma. Voor de Texelaars zijn wij de dichtstbijzijnde orthodontistenpraktijk. Op Texel zelf zit geen orthodontist, dus voor een beugelbehandeling door een orthodontist is het voor Texelaars nog steeds nodig om naar 'de overkant' te gaan.

Al veel Texelaars behandeld

Doordat wij al heel veel Texelaars behandeld hebben weten we hoe we het makkelijker voor jullie kunnen maken. Bij het maken van de afspraken houden we rekening met de tijden van de boot. Daarnaast proberen we indien mogelijk afspraken te combineren, zodat jullie minder vaak naar ons toe hoeven te komen. Bovendien is onze praktijk door de ligging naast het station in Den Helder makkelijk te bereiken vanaf de boot.

Dit vinden onze patiënten

Bekijk alle testimonials
  • De orthodontisten en de assistentes zijn erg aardig! De praktijk is ook heel mooi.

    12 jaar
  • Ik zag er eerst heel erg tegen op om een beugel te krijgen, maar nu ik hem heb valt het heel erg mee.   Ik voel me op mijn gemak in de praktijk, omdat de orthodontist en de assistentes aardig zijn.

    13 jaar
  • De behandeling is me heel erg meegevallen en ik ben erg blij met het eindresultaat!

    38 jaar
Bekijk alle testimonials

Maak kennis met het team

In onze praktijk werken we met 2 orthodontisten, een praktijkmanager, een baliemedewerker en meerdere tandartsassistentes en preventieassistentes. Tijdens je behandeling krijg je met iedereen in ons team wel een keer te maken.

Maak kennis met het team
Verschillende uitneembare beugels

De behandelingen

Wij gebruiken veel verschillende soorten beugels. Bij elke soort afwijking van het gebit hoort een ander soort beugel. Hier kun je alvast een idee krijgen welke apparatuur wij het meest gebruiken.

Behandelingen
Confidental Infomation