1. Fijne feestdagen!!

  Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar!!!
  Op 1e en 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag is onze praktijk gesloten, tussen kerst en oud & nieuw zijn wij wel gewoon geopend. In geval van ernstige pijnklachten kunt u tijdens de feestdagen een sms of whatsapp sturen naar 06-52107523, wij bellen u dan terug. In geval van klachten aan de beugel kunt u ook eerst even op de website kijken bij: EHBO bij klachten van je beugel

 2. Een hele nieuwe website!

  Onze nieuwe website is online! Wij vonden dat onze oude website wel heel erg verouderd was, daarom hebben we een compleet nieuwe site ontwikkeld. Op deze nieuwe website is veel informatie te vinden over je beugelbehandeling. Ook is het aanmeld- en afsprakensysteem verbeterd.

 3. Nieuwe assistente

  Per 1 mei 2018 hebben wij een nieuwe assistente verwelkomd in ons team! Frances zal 4 dagen per week in onze praktijk werkzaam zijn. Ze heeft al veel ervaring als orthodontie assistente en is daarom een enorme aanwinst voor ons team!

 4. Werkzaamheden Polderweg afgerond!

  De werkzaamheden in de Polderweg zijn afgerond. Onze praktijk is daardoor weer normaal bereikbaar. Helaas zijn wel de parkeerplaatsen voor de deur verdwenen. Gelukkig zijn er in de omgeving rond de praktijk wel voldoende parkeermogelijkheden overgebleven!