1. Vakantie

  Wij zijn vanaf vrijdag 3 augustus tot en met zondag 26 augustus gesloten in verband met de zomervakantie. Op maandag 27 augustus is de praktijk weer geopend.  In geval van klachten kunt u het best eerst even kijken bij: EHBO bij klachten van je beugel op deze website. Komt u er toch niet zelf niet uit of heeft u een ernstige pijnklacht door de gedragen apparatuur? U kunt dan contact opnemen met de afdeling orthodontie van het Medisch Centrum Alkmaar. Telefoonnummer: 072-5483197.

   

 2. Een hele nieuwe website!

  Onze nieuwe website is online! Wij vonden dat onze oude website wel heel erg verouderd was, daarom hebben we een compleet nieuwe site ontwikkeld. Op deze nieuwe website is veel informatie te vinden over je beugelbehandeling. Ook is het aanmeld- en afsprakensysteem verbeterd.

 3. Nieuwe assistente

  Per 1 mei 2018 hebben wij een nieuwe assistente verwelkomd in ons team! Frances zal 4 dagen per week in onze praktijk werkzaam zijn. Ze heeft al veel ervaring als orthodontie assistente en is daarom een enorme aanwinst voor ons team!

 4. Werkzaamheden Polderweg afgerond!

  De werkzaamheden in de Polderweg zijn afgerond. Onze praktijk is daardoor weer normaal bereikbaar. Helaas zijn wel de parkeerplaatsen voor de deur verdwenen. Gelukkig zijn er in de omgeving rond de praktijk wel voldoende parkeermogelijkheden overgebleven!