1. Zomervakantie

  Wij genieten momenteel van onze zomervakantie! Van 2 augustus tot en met 25 augustus is de praktijk gesloten. Heb je problemen met je beugel, kijk eerst even op onze pagina EHBO bij klachten van je beugel. Daar staan de meest voorkomende klachten genoemd met een uitleg wat je kunt doen om het zelf op te lossen. Kom je er toch niet uit? Je kunt dan in geval van ernstige pijnklachten bellen naar de afdeling Orthodontie van het Noordwest Ziekenhuis locatie Alkmaar. Het telefoonnummer is: 072-5483190. Het is niet de bedoeling om dit nummer te bellen voor het wijzigen van afspraken of het melden van losse brackets!

  EHBO bij klachten van je beugel

 2. Mondscanner

  Sinds kort hebben wij in onze praktijk een mondscanner. Met de scanner kunnen we een 3D model in kleur van je gebit maken. Hierdoor is het niet meer nodig om aan het begin van de behandeling een gebitsafdruk te maken, het zogenaamde ‘happen’. We maken nu bij elke patiĆ«nt die start met een behandeling een mondscan. Met behulp van het 3D model kunnen we ook veel uitneembare beugels laten maken, waardoor happen voor die beugels ook niet meer nodig is. Voor ons, maar vooral voor onze patiĆ«nten is dit een enorme verbetering!

 3. Invisalign

  Sinds enige tijd zijn wij gestart met het aanbieden van behandelingen met de Invisalign methode. Hierbij zetten we met behulp van doorzichtige hoesjes de tanden recht. Het voordeel van deze behandelmethode is dat de beugel nauwelijks zichtbaar is en daarnaast erg comfortabel. Wilt u weten of deze behandelmethode voor u ook geschikt is? Schrijft u zich dan in, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak voor een consult. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden!

  ————————

   

  Inschrijven

 4. Een hele nieuwe website!

  Onze nieuwe website is online! Wij vonden dat onze oude website wel heel erg verouderd was, daarom hebben we een compleet nieuwe site ontwikkeld. Op deze nieuwe website is veel informatie te vinden over je beugelbehandeling. Ook is het aanmeld- en afsprakensysteem verbeterd.