Pagina 1 van 1

 1. Zomervakantie

  Onze praktijk is vanaf 29 juli t/m 21 augustus gesloten in verband met vakantie. In geval van ernstige pijnklachten van de beugel kunt u het best eerst hier kijken. Komt u er toch niet uit? Bel dan naar de praktijk (0223-620250), op het bandje van het antwoordapparaat krijgt u instructies wat te doen.

  Fijne zomer!

 2. Nieuwe assistente

  Wij hebben sinds een aantal maanden een nieuwe assistente in onze praktijk: Britt Oord. Zij vervangt Kitty Fritzsche-Box die met welverdiend pensioen is gegaan. Britt werkt 4 dagen in de week bij ons en wordt de komende tijd ingewerkt.

 3. Maatregelen Coronavirus

  In verband met het Coronavirus gelden er een aantal maatregelen in onze praktijk:

   • –  kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak!
   • –  desinfecteer bij binnenkomst je handen met handalcohol
   • –  houdt 1,5 meter afstand tot anderen in de praktijk
   • –  blijf thuis bij verkoudheidsklachten (ook milde klachten!), koorts en/of verlies van smaak- of  reukvermogen
   • –  blijf thuis als je in de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met iemand die positief getest is op het coronavirus

   

 4. WIJ ZIJN WEER OPEN!!

  Onze praktijk is weer open! De ingeplande afspraken kunnen weer doorgaan! Ben je vergeten wanneer je afspraak is? Check hier wanneer en hoe laat je in onze agenda staat!

  Tot binnenkort!

 5. Heropening praktijk

  Nadat wij in verband met het Coronavirus een aantal weken gesloten zijn geweest gaan wij in onze praktijk de behandelingen weer opstarten. Dit zal in eerste instantie gefaseerd gaan.

  Wij zullen binnenkort contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, dit zal telefonisch of schriftelijk zijn. Heeft u al een afspraak bij ons staan? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze doorgaat, tenzij wij contact met u opnemen om de afspraak te wijzigen.

  U ontvangt binnenkort een mail met aanvullende informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus in onze praktijk. Wij verzoeken al onze patiënten deze mail goed door te lezen.

  Wij hopen u snel weer te zien!

  Groeten, team Jongsma en Jongsma Orthodontisten

 6. UPDATE Coronavirus 🦠

  Wij hopen deze week meer duidelijkheid te krijgen over wanneer we weer (gedeeltelijk) mogen beginnen met de behandeling van onze patiënten. Dat betekent dat we in ieder geval vandaag (20 april) en morgen (21 april) nog NIET starten met de patiëntenbehandeling. Dinsdagavond 21 april volgt hier een nieuwe update met hopelijk meer nieuws.

  Hier kunt u alvast meer informatie vinden over hoe we te werk gaan na de heropening van de praktijk.

  Maatregelen rondom Coronavirus

  Groeten, team Jongsma & Jongsma Orthodontisten

 7. UPDATE CORONAVIRUS

  UPDATE!

  Op advies van onze beroepsverenigingen (de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) blijft onze praktijk in ieder geval tot 20 april gesloten. We zullen daarna per week kijken of we weer (eventueel gedeeltelijk) kunnen starten met de behandelingen. Zodra wij meer nieuws hebben zullen wij dat zo snel mogelijk laten weten.

 8. Coronavirus (COVID-19)

  In verband met de verspreiding van het Coronavirus voelen wij ons genoodzaakt onze praktijk te sluiten tot en met 5 april. Dit is in lijn met het advies van de KNMT. Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Het KNMT-bestuur adviseert tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot en met 5 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

  Wij zullen telefonisch bereikbaar blijven voor spoedeisende klachten, andere behandelingen zullen uitgesteld worden.

  Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met alle patiënten die in de periode tussen 16 maart een 5 april een afspraak bij ons hebben. Deze afspraken zullen worden verplaatst.

  Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

 9. Gelukkig 2020!

  Wij wensen jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2020!

  Onze praktijk is op 31 december geopend. Op 1 januari zijn wij gesloten, maar op 2 januari is de praktijk gewoon weer open.

 10. Mondscanner

  Sinds kort hebben wij in onze praktijk een mondscanner. Met de scanner kunnen we een 3D model in kleur van je gebit maken. Hierdoor is het niet meer nodig om aan het begin van de behandeling een gebitsafdruk te maken, het zogenaamde ‘happen’. We maken nu bij elke patiënt die start met een behandeling een mondscan. Met behulp van het 3D model kunnen we ook veel uitneembare beugels laten maken, waardoor happen voor die beugels ook niet meer nodig is. Voor ons, maar vooral voor onze patiënten is dit een enorme verbetering!

Pagina 1 van 1
 1. 1
 2. 2
Confidental Infomation