1. Praktijk 17 en 18 april 2024 gesloten

  Onze praktijk is in verband met een teamuitje gesloten op woensdag 17 en donderdag 18 april. Kijk in geval van klachten van de beugel eerst even hier. In geval van ernstige pijnklachten kunt u een bericht sturen naar 06-52107523, u wordt dan teruggebeld.

  Op maandag 22 is de praktijk weer gewoon geopend.

  Met vriendelijke groet,

  Team Jongsma & Jongsma orthodontisten

   

 2. Mondscanner

  Sinds kort hebben wij in onze praktijk een mondscanner. Met de scanner kunnen we een 3D model in kleur van je gebit maken. Hierdoor is het niet meer nodig om aan het begin van de behandeling een gebitsafdruk te maken, het zogenaamde ‘happen’. We maken nu bij elke patiënt die start met een behandeling een mondscan. Met behulp van het 3D model kunnen we ook veel uitneembare beugels laten maken, waardoor happen voor die beugels ook niet meer nodig is. Voor ons, maar vooral voor onze patiënten is dit een enorme verbetering!

 3. Invisalign

  Sinds enige tijd zijn wij gestart met het aanbieden van behandelingen met de Invisalign methode. Hierbij zetten we met behulp van doorzichtige hoesjes de tanden recht. Het voordeel van deze behandelmethode is dat de beugel nauwelijks zichtbaar is en daarnaast erg comfortabel. Wilt u weten of deze behandelmethode voor u ook geschikt is? Schrijft u zich dan in, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak voor een consult. Wij kunnen u dan informeren over de mogelijkheden!

  ————————

   

  Inschrijven

Confidental Infomation