Orthodontistenpraktijk met regiofunctie

Wij behandelen al meer dan 30 jaar patiënten uit een grote regio, waaronder ook uit Wieringen. Beide orthodontisten komen zelf uit Wieringen en vinden het daarom extra leuk als er patiënten van Wieringen naar de praktijk in Den Helder komen!

Neem een kijkje in de praktijk

Geen orthodontist op Wieringen

Op Wieringen is geen orthodontist werkzaam. Het is voor inwoners Wieringen dus nodig om voor een beugelbehandeling door een orthodontist buiten hun eigen woonplaats te kijken. Onze praktijk in Den Helder is een van de weinige orthodontistenpraktijken in de regio, waardoor we al jaren een regiofunctie vervullen.

Makkelijk bereikbaar

Een van de voordelen van onze praktijk is dat we makkelijk bereikbaar zijn. Door onze ligging in het centrum van Den Helder (praktisch naast het station), zijn we zowel met de auto, als met de bus en trein goed bereikbaar.

Dit vinden onze patiënten

Bekijk alle testimonials
  • De orthodontisten en de assistentes zijn erg aardig! De praktijk is ook heel mooi.

    12 jaar
  • Ik zag er eerst heel erg tegen op om een beugel te krijgen, maar nu ik hem heb valt het heel erg mee.   Ik voel me op mijn gemak in de praktijk, omdat de orthodontist en de assistentes aardig zijn.

    13 jaar
  • De behandeling is me heel erg meegevallen en ik ben erg blij met het eindresultaat!

    38 jaar
Bekijk alle testimonials

Maak kennis met het team

In onze praktijk werken we met 2 orthodontisten, een praktijkmanager, een baliemedewerker en meerdere tandartsassistentes en preventieassistentes. Tijdens je behandeling krijg je met iedereen in ons team wel een keer te maken.

Maak kennis met het team
Verschillende uitneembare beugels

De behandelingen

Wij gebruiken veel verschillende soorten beugels. Bij elke soort afwijking van het gebit hoort een ander soort beugel. Hier kun je alvast een idee krijgen welke apparatuur wij het meest gebruiken.

Behandelingen
Confidental Infomation