Orthodontistenpraktijk met regiofunctie

Wij hebben al meer dan 30 jaar een zeer goede samenwerking met verschillende tandartsen in Julianadorp. Vaak verwijzen zij hun patiënten voor een orthodontische behandeling naar onze praktijk in Den Helder.

Neem een kijkje in de praktijk

Voor een beugel ga je naar een specialist!

Onze praktijk heeft als een van de weinige orthodontistenpraktijen in de Noordkop een echte regiofunctie. Ook Julianadorp valt onder onze regio. In Julianadorp zelf is geen orthodontist gevestigd, waardoor wij al jaren een vertrouwd adres zijn voor beugelbehandelingen voor inwoners van Julianadorp.

Makkelijk bereikbaar

Een van de voordelen van onze praktijk is dat we makkelijk bereikbaar zijn. Door onze ligging in het centrum van Den Helder (praktisch naast het station), zijn we zowel met de auto, als met de bus en trein goed bereikbaar.

Dit vinden onze patiënten

Bekijk alle testimonials
  • De orthodontisten en de assistentes zijn erg aardig! De praktijk is ook heel mooi.

    12 jaar
  • Ik zag er eerst heel erg tegen op om een beugel te krijgen, maar nu ik hem heb valt het heel erg mee.   Ik voel me op mijn gemak in de praktijk, omdat de orthodontist en de assistentes aardig zijn.

    13 jaar
  • De behandeling is me heel erg meegevallen en ik ben erg blij met het eindresultaat!

    38 jaar
Bekijk alle testimonials

Maak kennis met het team

In onze praktijk werken we met 2 orthodontisten, een praktijkmanager, een baliemedewerker en meerdere tandartsassistentes en preventieassistentes. Tijdens je behandeling krijg je met iedereen in ons team wel een keer te maken.

Maak kennis met het team
Verschillende uitneembare beugels

De behandelingen

Wij gebruiken veel verschillende soorten beugels. Bij elke soort afwijking van het gebit hoort een ander soort beugel. Hier kun je alvast een idee krijgen welke apparatuur wij het meest gebruiken.

Behandelingen
Confidental Infomation